Het Olijflab     ♥     From farm to your table          Oliveoil           olijfolie

zonnestralen

een gezond genietje elke dag

zo op pokebowl of in de pan

je salade of boterham

smakelijke druppels puur goud

sinaas, knoflook of citroen

alles met een beetje

liefde doen

We love GREEN!
Als je een webshop hebt, heb je automatisch ook veel afval. Om producten zo veilig mogelijk te versturen, worden ze namelijk goed ingepakt. Zowel door ons als door onze leveranciers. Heel fijn voor ons, maar iets minder fijn voor het milieu. En daarom doen wij ons best om onze shop groener te maken.

 

We love LELIJKE DOZEN
Zo proberen we zoveel mogelijk dozen te recyclen. Dozen die binnenkomen van leveranciers, maar ook dozen die we krijgen van familie en vrienden. Het kan dus zomaar zijn dat jij je bestelling in een zogenaamde ‘lelijke doos’ krijgt. Natuurlijk kiezen we alleen maar dozen die kwalitatief nog steeds goed zijn. Het goed laten overkomen van de producten gaat boven alles! Kortom: I may not be the prettiest package, but I’m helping to save a tree!

 

We love RECYCLING
Ook inpakmateriaal proberen we zoveel mogelijk te recyclen. Bubbeltjesplastic, luchtzakken en andere bescherming bewaren we en gebruiken we weer om onze eigen producten goed mee in te pakken. Je kunt het allemaal wel weggooien, maar waarom zou je? En het allerleukste is: inmiddels sparen familie en vrienden ook het verpakkingsmateriaal op wat zij binnenkrijgen en geven ze dat aan ons, zodat wij het kunnen recyclen!

Updating…
  • Geen producten in uw winkelwagen.