Het Olijflab     ♥     From farm to your table          Oliveoil           olijfolie

Aeolis-banner-Het-Olijflab

AEOLIS

Natuurlijke skincare

Natuurlijke skincare van Aeolis

Aeolis omvat de fijne kunst van huidverzorging door de perfecte balans te bieden tussen natuurlijke ingrediënten, de fijnste texturen en gewilde geuren.
De zon, de zee, de geuren, de planten, de kruiden. Een zintuiglijke en natuurlijke therapie voor lichaam, geest en ziel.

AEOLIS – Amazing textures, great skin

De formuleringen van Aeolis zijn gebaseerd op een uitgebreide kennis van de Griekse flora en fauna. Door middel van wetenschappelijke expertise analyseert het de heilzame eigenschappen ervan, waarbij gebruik wordt gemaakt van de potentiële voordelen en schadelijke stoffen worden vermeden.

Natuurlijke geuren uit de Griekse flora worden diepgaand onderzocht en onderzocht, waardoor voortreffelijke aroma’s ontstaan die de geest overstijgen, inspireren, ontspannen en verjongen.

Bescherming, verjonging en een gezonde huid bereikt door een product dat effectief en veilig voor u is met respect voor het milieu, dat zijn de ambities van Aeolis.

Alle skincare en cosmetics van Aelos zijn vrij van synthetische kleuren, minerale olie, dierlijke producten of andere controversiële ingrediënten.

Het Olijflab assortiment

De lekkerste, puurste & gezondste.

Updating…
  • Geen producten in uw winkelwagen.