Het Olijflab     ♥     From farm to your table          Oliveoil           olijfolie

Yiaya and Friends Olijfolie Het OlijfLab

Yiayia and friends

Heerlijke pure Griekse olijfolie en azijn

Yiayia and friends olijfolie en azijn

De lekkerste, puurste & hipste.

Yiayia and friends

“yiayia and friends” is een veelzijdig gastronomiegerelateerd project dat voedselproducten van superieure kwaliteit, culinaire voorwerpen en levensgenieters van weleer opnieuw verbeeldt en opnieuw introduceert.

In het hart van het ontwerpproject “Yiayia” (“oma” in het Grieks) wordt in een sleutelverhaal verheerlijkt als de superkrachtige, alwetende maar ook discrete persoon die ze is.

Samen met haar “vrienden” uit zowel het mensen- als het dierenrijk wordt de kunst van het samen kweken, koken en delen van voedsel, samen met alles wat eraan verbonden is, herinnerd, opnieuw geïntroduceerd en opnieuw bedacht voor toekomstige generaties.

De effen gekleurde, gesloten vorm, levendig gekleurde karakters, dezelfde “ogen” delen – dat is een visueel element dat ook dienst doet als een “stil logo” in het hele project – en met elkaar in elkaar grijpen en hun omgeving in een visuele weergave van de verbinding van de mens met de natuur, landbouw, productie en schepping.

Kreta Griekenland

Alleen de beste Griekse extra vergine olijfolie uit Kreta is goed genoeg voor Yiayia en haar vrienden Yiayia verzorgt haar olijfbomen onder de stralende Kretenzische zon die helpt bij het kweken van sappige, heerlijke olijven. Iedereen in het dorp komt samen voor de oogst – een viering van de overvloed van de aarde.

De olijven worden koud geperst, uitsluitend met mechanische middelen, om olijfolie van superieure kwaliteit te produceren, waarbij de unieke voedingskenmerken en uitzonderlijke smaak behouden blijven.

Een echte smaak van de natuur in zijn puurste vorm, met dank aan Yiayia en vrienden.

Yiayia and friends Olijfolie

Het Olijflab assortiment

De lekkerste, puurste & gezondste.

Updating…
  • Geen producten in uw winkelwagen.