Het Olijflab     ♥     From farm to your table          Oliveoil           olijfolie

hetolijflab_greenolia-banner

Greenolia

Heerlijke pure Griekse olijfolie

Greenolia pure olijfolie

De lekkerste, puurste & gezondste.

Greenolia betekent pure, premium olijfolie die opvalt door zijn kwaliteit. Deze pure olijfolieproducten zijn gemaakt met kennis en zorg. Ze behoren tot de kostbaarste goederen van Griekse aard die wij jou graag aanbieden met eerlijkheid én innerlijke samenhang. Zo geniet jij van de lekkerste olijfoliën en proef je de heerlijkste smaken tijdens lunches en diners.

Kostbare druppels premium, pure olijfolie uit de Griekse natuur

Elke druppel Greenolia bevat alle smaak en voedingswaarden van de Griekse premium en pure olijfolie die over de hele wereld bekend is. Afzonderlijke rassen, zorgvuldige teelt én modern gecertificeerd beheer zijn allemaal elementen van een herkenbare identiteit, waardoor de pure, premium olijfolie een prettige keuze is voor jouw dagelijks gebruik in de keuken. Wissel in warme maaltijden of salades af met heerlijke balsamico-honingsaus, zodat iedere lunch en diner verschilt qua smaak. In Griekenland is het gebruik van olijven in verschillende producten heel populair. Vandaar dat je bij Het Olijflab ook zeep en andere producten koopt die zijn gemaakt van olijven.

Haal de lekkere olijfolie uit Griekenland snel in huis

Bestel in onze webshop een heerlijke pure én premium olijfolie voor over je salades of om vlees en groentes in te bakken. In Nederland profiteer je vanaf € 50,- van gratis verzending, in België geldt dit bij een bestelwaarde vanaf € 100,-. Wanneer je op een doordeweekse dag voor 12.00 uur bestelt, dan is de kans groot dat je binnen twee dagen jouw olijfolie thuis ontvangt. Bij vragen bereik je ons op +31 (0)6-22837617. Ons team staat jou graag te woord.

Het Olijflab assortiment

De lekkerste, puurste & gezondste.

Updating…
  • Geen producten in uw winkelmand.