Het Olijflab     ♥     From farm to your table          Oliveoil           olijfolie

Gratis afhalen in Goes

Pure olijfolieproducten

Met liefde verpakt

Knoflook olijfolie kopen

Als je gek bent op de smaak van knoflook, kun je olijfolie met deze smaak eenvoudig bij Het Olijflab kopen. Deze soort olijfolie wordt steeds populairder vanwege de heerlijke smaak. Bovendien geniet je van extra gemak door deze olijfolie te kopen, want je hoeft zelf geen knoflook meer te persen. De smaak van de look is namelijk al aanwezig als jij je groentes en vlees bakt in deze olie. Dit scheelt in de bereidingstijd van jouw maaltijd. Ook geef je jouw salade een uitgesproken smaak door het gebruik van deze olijfolie.

Of ga naar de contactpagina

Knoflook als toevoeging aan olijfolie kopen is een goed idee als je van lekker eten houdt

Zorg ervoor dat jouw gerechten nóg lekkerder zijn en gebruik de olijfolie met knoflook. Je koopt uiteraard ook andere Griekse olijfoliën als je minder fan bent van look. Denk bijvoorbeeld aan diverse soorten producten die uit olijven van de Peloponnesos bestaan. De Greenolia van Manaki heeft een lichtzoete smaak met een scherp randje en is daardoor geschikt in vele salades. Naast de olijfolie met de smaak van knofloo, kun je in onze webshop ook zeep en crèmes kopen van olijven. Zo gebruik jij dit Griekse product op diverse manieren.

hetolijflab_banners_v1-goslow

GO.SLOW.

Olijfolie
hetolijflab_banners_v1-yiayiaandfriends

Yiayia and friends

Olijfolie
hetolijflab_greenolia-banner

Greenolia

Olijfolie
hetolijflab_banners_v4-02

Aristeon

Olijfolie
hetolijflab_banner

Griekse Olijfolie

Olijfolie

Koop de lekkerste olijfolie voor in jouw keuken

Zorg ervoor dat de olijfolie met knoflook aanwezig is in jouw keukenkast, door deze te kopen. Zo maak jij jouw maaltijden nog lekkerder.. Wanneer je jouw bestelling op doordeweekse dagen plaatst voor 12.00 uur, is de kans groot dat je jouw aankoop binnen twee dagen thuis ontvangt. In Nederland geniet je van gratis verzending vanaf € 50,- en in België is dit vanaf € 100,-. Of je haalt de aankoop gratis op in Goes op een afgesproken moment. Schroom niet om ons te bellen op +31 (0)6-22837617 als je vragen hebt over onze olijfoliën.

ARISTEON

GO.SLOW.

GREENOLIA

YIAYIA AND FRIENDS

SOAPS & MORE

Updating…
  • Geen producten in uw winkelwagen.