Het Olijflab     ♥     From farm to your table          Oliveoil           olijfolie

Gratis afhalen in Goes

Pure olijfolieproducten

Met liefde verpakt

Olijfolie met citrus

Ben jij op zoek naar een frisse smaak van citrus in olijfolie? Bij Het Olijflab verkopen wij olie van olijven waar ook de smaak van deze fruitsoort in aanwezig is. Zo geniet jij van heerlijk frisse én zure smaak in jouw gerechten. Dit is vooral lekker in een salade of over een pasta, maar past natuurlijk ook goed bij een stuk vlees of over de vis. Deze olijfolie met citrus geeft nét dat beetje extra aan de maaltijd.

Of ga naar de contactpagina

Citrus als toevoeging in olijfolie en onze andere producten

Olijfoliën zijn vrijwel onmisbaar in jouw keuken. Ze hebben een verfijndere smaak dan bijvoorbeeld zonnebloemolie. Veel van onze oliën zijn afkomstig van de Peloponnesos, waardoor jij een stukje Griekenland in huis haalt met jouw aankoop in onze webwinkel. Ga jij op reis en neem jij olijfolie mee, misschien omdat je naar de camping gaat? Neem dan olijfolie in blik mee. Dit blik pak je eenvoudig in, zodat het onderweg niet gaat lekken.

hetolijflab_banners_v1-goslow

GO.SLOW.

Olijfolie
hetolijflab_banners_v1-yiayiaandfriends

Yiayia and friends

Olijfolie
hetolijflab_greenolia-banner

Greenolia

Olijfolie
hetolijflab_banners_v4-02

Aristeon

Olijfolie
hetolijflab_banner

Griekse Olijfolie

Olijfolie

Plaats eenvoudig je bestelling en geniet van Griekse smaken

Koop de olijfolie met citrus in onze webshop en geniet van kosteloze verzending vanaf € 50,-. Als je in België woont, verzenden wij de bestelling gratis vanaf € 100,-. Onze olijfoliën koop je ook bij verschillende verkooppunten of haal je op een afgesproken moment op in Goes. Bel naar +31 (0)6-22837617 als je vragen hebt over onze producten. Wij helpen je met plezier!

ARISTEON

GO.SLOW.

GREENOLIA

YIAYIA AND FRIENDS

SOAPS & MORE

Updating…
  • Geen producten in uw winkelwagen.