Het Olijflab     ♥     From farm to your table          Oliveoil           olijfolie

Gratis afhalen in Goes

Pure olijfolieproducten

Met liefde verpakt

Olijfolie in blik bestellen

Olijfolie in een mooi blik bestellen doe je in onze webwinkel. Wij verkopen diverse olijfoliën uit Griekenland in een degelijke én stijlvolle verpakking. Het blik neem je gemakkelijk mee op vakantie, neemt weinig plek in je keuken in én ziet er leuk uit in een geschenkdoos. Je kunt bij ons onder meer olijfolie in blik bestellen van het merk Greenolia. Dit merk staat bekend om pure olijfolie van zeer hoge kwaliteit.

Of ga naar de contactpagina

Olijfolie in blik kun je eenvoudig in onze webshop bestellen

Voorzie de voorraad in jouw keuken met heerlijke Griekse olijfolie. Deze olie maakt de smaak van jouw gerecht nog rijker én voller. Het is een klein ingrediënt dat veel doet voor de maaltijd die jij maakt. Naast olijfolie in blik kun je ook verpakkingen met oliën van olijven uit Griekenland bestellen. Denk hierbij aan olijfolie met citrus, die door deze fruitsoort een frisse smaakt heeft. Dit is een heerlijke olijfolie voor over een pastasalade of een stuk vlees of vis.

hetolijflab_banners_v1-goslow

GO.SLOW.

Olijfolie
hetolijflab_banners_v1-yiayiaandfriends

Yiayia and friends

Olijfolie
hetolijflab_greenolia-banner

Greenolia

Olijfolie
hetolijflab_banners_v4-02

Aristeon

Olijfolie
hetolijflab_banner

Griekse Olijfolie

Olijfolie

Ga voor het gemak van deze verpakking en koop het blik online

Het bestellen van olijfolie in blik doe je bij Het Olijflab het best op een doordeweekse dag vóór 12.00 uur. Dan is de kans groot dat je de aankoop binnen twee dagen in huis hebt. Wanneer je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, profiteer je van 10% korting op je volgende bestelling. Je bereikt ons op +31 (0)6-22837617 indien je vragen hebt over onze artikelen. Bestel de olijfolie in onze webshop of ga langs bij eenn van de verkooppunten.

ARISTEON

GO.SLOW.

GREENOLIA

YIAYIA AND FRIENDS

SOAPS & MORE

Updating…
  • Geen producten in uw winkelwagen.