Het Olijflab     ♥     From farm to your table          Oliveoil           olijfolie

Gratis afhalen in Goes

Pure olijfolieproducten

Met liefde verpakt

Geschenkbox met olijfoliezeep

Als je bij iemand op verjaardagsvisite gaat, of iemand bezoekt ter ere van een feestelijke aangelegenheid, is een geschenkbox met olijfoliezeep of een giftbox met olijfolie een ontzettend leuk cadeau. Uiteraard is het ook een leuk cadeautje voor jezelf. Bij Het Olijflab kies je onder meer voor een geschenkbox met stukken olijfzeep van 50 gram of 100 gram per stuk. De zepen hebben elk een lekkere geur, zodat de ontvanger fijn afwisselt in de verschillende ruimtes in huis. Olijfoliezeep uit de geschenkbox gebruik je om jezelf mee te wassen of leg je neer in een linnenkast. Hierdoor ruikt kleding en beddengoed extra lekker.

Of ga naar de contactpagina

Kies voor een geschenkbox met olijfoliezeep of voor blikjes olijfolie in een giftbox

Naast olijfzeep in een geschenkbox, vind je in ons assortiment ook een giftbox met diverse blikjes olijfolie. Het fijne van de olie die uit olijven komt, is dat je deze voor uiteenlopende doeleinden gebruikt. Daarom zie je in onze webshop onder meer olijfolie van de Manaki-olijf én verschillende verzorgingsproducten waar olijfolie in zit. Denk hierbij aan bodylotion en gezichtscrème, maar dus ook aan zeep van olijfolie uit Griekenland.

hetolijflab_banners_v1-goslow

GO.SLOW.

Olijfolie
hetolijflab_banners_v1-yiayiaandfriends

Yiayia and friends

Olijfolie
hetolijflab_greenolia-banner

Greenolia

Olijfolie
hetolijflab_banners_v4-02

Aristeon

Olijfolie
hetolijflab_banner

Griekse Olijfolie

Olijfolie

Ook jouw huid heeft baat bij verzorgende artikelen die bestaan uit olijfolie

Deze olijfolieproducten zijn goed voor je lichaam, want ze herstellen én hydrateren de kapotte en droge huid. Olijfzeep uit de geschenkbox kan iedereen gebruiken, ongeacht het huidtype. Dit zorgt ervoor dat je de olijfoliezeep als leuke geschenkbox cadeau doet aan iemand. Combineer dit met de olijfolie uit de giftbox en je hebt een mooi pakket dat bestaat uit fijne, Griekse producten.

Bestel de geschenkbox met olijfzeep en geef dit cadeau

Plaats je bestelling met de geschenkbox van olijfoliezeep of de giftbox met blikjes olijfolie en je hebt een leuk presentje. Wanneer je bestelt op een doordeweekse dag voor 12.00 uur, dan is de kans groot dat je de aankoop binnen twee dagen thuis ontvangt. Zo heb jij de geschenkbox met olijfzeep op tijd in huis. Neem contact met ons op via +31 (0)6-22837617 als je vragen hebt over onze producten.

ARISTEON

GO.SLOW.

GREENOLIA

YIAYIA AND FRIENDS

SOAPS & MORE

Updating…
  • Geen producten in uw winkelwagen.