Het Olijflab     ♥     From farm to your table          Oliveoil           olijfolie

Gratis afhalen in Goes

Pure olijfolieproducten

Met liefde verpakt

Griekse olijfoliezeep

Griekse, natuurlijke olijfoliezeep is een heel fijn verzorgingsproduct voor je handen en de rest van jouw lichaam. De zeep is volledig plantaardig én natuurlijk. Hierdoor is het een heerlijke zeep voor ieder huidtype. Een groot voordeel van deze natuurlijke, Griekse olijfoliezeep is dat het jouw huid weer zacht en soepel maakt. Door de werking van olijfolie gebruik je dit product bijvoorbeeld als je een droge of beschadigde huid hebt.

Of ga naar de contactpagina

Natuurlijke, Griekse olijfoliezeep vind je in ons assortiment met verzorgingsproducten

Als je op zoek bent naar een fijn middel voor onder de douche of bij de wasbak, zijn zepen van olijfolie ideaal. Zorg ervoor dat jouw gezicht ook altijd straalt met gezichtscrème waar olijfolie in zit. Deze crème past zich aan het vetgehalte van jouw huid aan, waardoor de gezichtscrème ook geschikt is voor jou. Je koopt bij Het Olijflab ook andere dergelijke artikelen voor je lichaam. Deze zijn fijn voor eigen gebruik én leuk in een cadeaupakket als iemand iets speciaals viert.

hetolijflab_banners_v1-goslow

GO.SLOW.

Olijfolie
hetolijflab_banners_v1-yiayiaandfriends

Yiayia and friends

Olijfolie
hetolijflab_greenolia-banner

Greenolia

Olijfolie
hetolijflab_banners_v4-02

Aristeon

Olijfolie
hetolijflab_banner

Griekse Olijfolie

Olijfolie

In onze webwinkel koop je artikelen voor je huid, maar ook olijfolie voor in maaltijden

Het Olijflab voorziet jou graag in Griekse, natuurlijke olijfoliezeep, maar ook in heerlijke olijfoliën voor in jouw gerechten. Bij ons bestel je olijfolie online die uit Griekenland komt. Deze olie van olijven geeft een extra volle smaak aan jouw maaltijd. Je gebruikt de olijfolie als dressing én om ingrediënten in te bakken.

Kies voor onze artikelen uit het mooie Griekenland

Geef je huid een oppepper en bestel voor jezelf Griekse olijfoliezeep die bestaat uit natuurlijke producten. Indien je deze bestelt op werkdagen vóór 12.00 uur, is de kans groot dat je de aankoop binnen twee dagen thuis ontvangt. Wanneer je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, profiteer je van 10% korting op je eerstvolgende bestelling. In Nederland verzenden wij aankopen vanaf € 50,- gratis; naar België sturen wij de bestelde artikelen kosteloos op vanaf € 100,-. Heb je vragen, neem dan contact met ons op en bel naar +31 (0)6-22837617. Wij staan je graag te woord!

ARISTEON

GO.SLOW.

GREENOLIA

YIAYIA AND FRIENDS

SOAPS & MORE

Updating…
  • Geen producten in uw winkelwagen.