Het Olijflab     ♥     From farm to your table          Oliveoil           olijfolie

Gratis afhalen in Goes

Pure olijfolieproducten

Met liefde verpakt

Gezichtscrème met olijfolie

Gun jouw huid de vele voordelen van gezichtscrème met olijfolie. De crème hydrateert én voedt de huid, waardoor jouw gezicht heel zacht aanvoelt. Dit verzorgingsproduct droogt de huid niet uit, maar past zich aan het natuurlijke vetgehalte van jouw gezicht aan. Wanneer je de crème iedere dag gebruikt, ervaar je het beste resultaat. Zo kom je met een gezonde huid voor de dag.

Of ga naar de contactpagina

Koop naast gezichtscrème ook andere verzorgingsproducten met olijfolie

Bij Het Olijflab koop je, naast lekkere Griekse olijfoliën, ook diverse artikelen die je gebruikt voor jouw lichaam. Olijven hebben een voedzame én herstellende werking, waardoor vele mensen deze producten graag gebruiken. Je koopt in onze webwinkel onder andere:

De combinatie van de verscheidene artikelen zorgen voor een optimaal effect op jouw huid. Koop de spullen voor jezelf of geef ze aan iemand cadeau. De geur van een gezichtscrème of zeep met olijfolie is redelijk neutraal en hierdoor zeer toegankelijk voor de meeste mensen.

hetolijflab_banners_v1-goslow

GO.SLOW.

Olijfolie
hetolijflab_banners_v1-yiayiaandfriends

Yiayia and friends

Olijfolie
hetolijflab_greenolia-banner

Greenolia

Olijfolie
hetolijflab_banners_v4-02

Aristeon

Olijfolie
hetolijflab_banner

Griekse Olijfolie

Olijfolie

Plaats je bestelling en geniet van onze heerlijke producten

Onze producten koop je gemakkelijk in onze webshop, maar ook bij sommige winkels. Wanneer je vragen hebt over de gezichtscrème van olijfolie, bel je ons via +31 (0)6-22837617. Als jij je bestelling op een doordeweekse dag voor 12.00 uur plaatst, is er een grote kans dat je deze binnen twee dagen thuis ontvangt. In Nederland profiteer je bij besteding vanaf € 50,- van kosteloze verzending; in België geldt dit vanaf € 100,-. Je kunt jouw aankoop ook op een afgesproken moment ophalen in Goes.

ARISTEON

GO.SLOW.

GREENOLIA

YIAYIA AND FRIENDS

SOAPS & MORE

Updating…
  • Geen producten in uw winkelwagen.