Het Olijflab     ♥     From farm to your table          Oliveoil           olijfolie

Gratis afhalen in Goes

Pure olijfolieproducten

Met liefde verpakt

Handgemaakte olijfzeep

Verzorg je handen goed door ze te wassen met handgemaakte olijfzeep. Deze voedende zeep koop je bij Het Olijflab. Handgemaakte zeep van olijfolie koop je voor jezelf of als leuk cadeau voor iemand anders. Het is een natuurlijk product dat geschikt is voor elk huidtype, ook dat van jou, omdat het hypoallergeen is. Hierdoor is deze handgemaakte olijfzeep een toegankelijk én aantrekkelijk verzorgingsproduct voor jou.

Of ga naar de contactpagina

In ons assortiment kies je voor handgemaakte olijfzeep en andere artikelen

Handgemaakte zeep van olijfolie is ideaal door de voedende én hydraterende werking. Koop voor je gezicht speciale olijfoliezeep en reinig hiermee jouw gevoelige huid. Als je dit dagelijks doet, dan merk je dat jouw gezicht, net als je handen, zacht wordt. Bovendien herstelt een droge huid met eventuele beschadigingen door de aanwezigheid van olijfolie. Zorg ervoor dat je lichaam goed de dag of nacht doorkomt en smeer jezelf in met verfrissende bodylotion. Wanneer je deze verzorgingsproducten gebruikt, in combinatie met handgemaakte olijfzeep, geniet je van een gezonde huid. Je koopt in onze webshop zepen in diverse geuren. Hierdoor wissel je bij iedere wasbak af. Zo verrassen de zeepgeuren jou iedere keer opnieuw en ruiken jouw handen telkens weer anders.

hetolijflab_banners_v1-goslow

GO.SLOW.

Olijfolie
hetolijflab_banners_v1-yiayiaandfriends

Yiayia and friends

Olijfolie
hetolijflab_greenolia-banner

Greenolia

Olijfolie
hetolijflab_banners_v4-02

Aristeon

Olijfolie
hetolijflab_banner

Griekse Olijfolie

Olijfolie

Plaats je bestelling en was je handen voortaan fijn met handgemaakte zeep van olijfolie

Bestel de handgemaakte olijfzeep in onze online winkel en geniet hier een lange tijd enorm van als jij je handen wast. Uiteraard is het ook leuk om deze zepen cadeau te geven als iemand jarig is. Plaats je bestelling op een doordeweekse dag vóór 12.00 uur, dan is de kans groot dat je de handgemaakte zeep binnen twee dagen ontvangt. Wanneer je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je aankoop. Onze producten zijn ook verkrijgbaar op diverse verkooppunten. Met vragen bel je naar +31 (0)6-22837617. Ons team helpt jou met veel plezier.

ARISTEON

GO.SLOW.

GREENOLIA

YIAYIA AND FRIENDS

SOAPS & MORE

Updating…
  • Geen producten in uw winkelwagen.