Het Olijflab     ♥     From farm to your table          Oliveoil           olijfolie

Gratis afhalen in Goes

Pure olijfolieproducten

Met liefde verpakt

Olijfoliezeep voor het gezicht

Als je olijfoliezeep gebruikt wanneer jij jouw gezicht schoonmaakt, geniet je van de vele voordelen die dit product met zich meebrengt. Normale zeep droogt jouw huid uit, maar zeep van olijfolie zorgt er juist voor dat het vet op jouw gezicht in balans blijft. Ook herstelt de olijfoliezeep kleine beschadigingen van jouw gezicht, doordat het een voedzaam product is. Daarom is deze zeep zo fijn in het gebruik.

Of ga naar de contactpagina

Olijfoliezeep reinigt én hydrateert jouw gezicht op een fijne manier

Door de voedzame werking van deze zeep, is het een ideaal product als jij jouw huid reinigt. De zeep is geschikt voor iedere huid, waardoor deze vast en zeker ook toegankelijk is voor jou. Maak jouw ochtend- of avondritueel compleet en gebruik bodylotion van olijfolie voor volledige hydratatie van de huid. Zo zorg je ervoor dat jouw gezicht herstelt én er verzorgd uitziet. Het eigen gebruik van deze producten is fijn, maar het is natuurlijk ook leuk als je een giftbox met deze zeep cadeau geeft op een verjaardag of tijdens een andere feestelijke gelegenheid.

hetolijflab_banners_v1-goslow

GO.SLOW.

Olijfolie
hetolijflab_banners_v1-yiayiaandfriends

Yiayia and friends

Olijfolie
hetolijflab_greenolia-banner

Greenolia

Olijfolie
hetolijflab_banners_v4-02

Aristeon

Olijfolie
hetolijflab_banner

Griekse Olijfolie

Olijfolie

Geniet van de heerlijke zepen uit onze webshop

Koop op doordeweekse dagen voor 12.00 uur bij Het Olijflab lekkere olijfoliezeep voor jouw gezicht en je ontvangt deze vaak binnen twee dagen al in huis. Wanneer je in Nederland voor € 50,-, of in België voor € 100,-, bestelt, sturen wij je bestelling kosteloos naar je op. Onze producten koop je ook fysiek bij vele leuke winkels of haal je op een afgesproken moment in Goes op. Heb je vragen over onze producten, bel dan naar +31 (0)6-22837617.

ARISTEON

GO.SLOW.

GREENOLIA

YIAYIA AND FRIENDS

SOAPS & MORE

Updating…
  • Geen producten in uw winkelwagen.