Het Olijflab     ♥     From farm to your table          Oliveoil           olijfolie

Gratis afhalen in Goes

Pure olijfolieproducten

Met liefde verpakt

Griekse olijfolie verpakking van 5 liter

Griekse olijfolie koop je bij Het Olijflab onder andere in een verpakking van 5 liter. Olijfolie blijft lang goed, waardoor je een ruime periode plezier hebt van dit product uit Griekenland. Je gebruikt olie van olijven bijvoorbeeld als dressing over een pastagerecht, maar je bakt bijvoorbeeld ook een stuk vis of vlees in een pan met deze olijfolie. Zeker als je kookt voor een groot gezin of een andere grote groep, komt 5 liter aan Griekse olijfolie goed van pas.

Of ga naar de contactpagina

Je koopt in onze webshop Griekse olijfolie in een blik van 5 liter en andere fijne producten

In het assortiment in onze webwinkel vind je verschillende soorten olijfolie van Koroneiki– en Manaki-olijven. Deze olijven beschouwt men als de beste olijven van Griekenland. Daarom is veel Griekse olijfolie, of je deze koopt in een kleine verpakking of in een blik met 5 liter, vaak afkomstig van deze olijfsoorten. Olie van olijven is heerlijk in het eten én ook nog eens goed voor je huid. Was daarom je handen met handgemaakte olijfzeep, zodat droge handen behoren tot het verleden. Deze zeep voedt én hydrateert je huid, waardoor jouw handen erg zacht voelen.

hetolijflab_banners_v1-goslow

GO.SLOW.

Olijfolie
hetolijflab_banners_v1-yiayiaandfriends

Yiayia and friends

Olijfolie
hetolijflab_greenolia-banner

Greenolia

Olijfolie
hetolijflab_banners_v4-02

Aristeon

Olijfolie
hetolijflab_banner

Griekse Olijfolie

Olijfolie

Bestel in onze webwinkel heerlijke olijfolie uit Griekenland

Zorg ervoor dat je altijd genoeg Griekse olijfolie in huis hebt en koop de verpakking met 5 liter. Als je de olie van olijven cadeau geeft aan iemand, stel dan een compleet pakket samen met zeep en andere verzorgingsproducten. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en geniet van 10% korting bij jouw volgende bestelling. Wanneer je de bestelling op een werkdag vóór 12.00 uur plaatst, is de kans groot dat je de aankoop al binnen twee dagen thuis ontvangt. Bij vragen neem je contact met ons op door te bellen naar +31 (0)6-22837617.

ARISTEON

GO.SLOW.

GREENOLIA

YIAYIA AND FRIENDS

SOAPS & MORE

Updating…
  • Geen producten in uw winkelwagen.