Het Olijflab     ♥     From farm to your table          Oliveoil           olijfolie

Gratis afhalen in Goes

Pure olijfolieproducten

Met liefde verpakt

Koroneiki-olijfolie kopen

Koroneiki-olijfolie kopen doe je in onze webwinkel. Volgens de Grieken zijn Koroneiki en Manaki de beste olijfsoorten van het land. Dit proef je ook wel door de sappige en licht scherpe smaak van de olijfolie. Door de volle smaak is deze Koroneiki-olijfolie het kopen zeker waard. Je gebruikt de olie van Griekse olijven onder meer in pasta’s en salades. Ook is olijfolie een fijn product wanneer je iets bakt in de pan of gaart in de oven.

Of ga naar de contactpagina

Koroneiki-olijfolie en andere soorten olie van olijven kun je in onze webshop kopen

In ons assortiment vind je diverse olijfoliesoorten. Je bestelt bij ons onder andere koudgeperste olijfolie, die door deze methode alle smaak van de olijven behoudt. Uiteraard zijn onze andere oliën uit Griekenland ook lekker in jouw maaltijd. Als je graag varieert in smaken, dan is de balsamico-honingsaus een fijn product voor in jouw keukenkast. Deze sprenkel je over groentes of vlees voor een extra smaakbeleving tijdens de lunch of het diner. Door, naast Koroneiki-olijfolie, ook andere sauzen te kopen, heb je een gevarieerde keus als je kookt.

hetolijflab_banners_v1-goslow

GO.SLOW.

Olijfolie
hetolijflab_banners_v1-yiayiaandfriends

Yiayia and friends

Olijfolie
hetolijflab_greenolia-banner

Greenolia

Olijfolie
hetolijflab_banners_v4-02

Aristeon

Olijfolie
hetolijflab_banner

Griekse Olijfolie

Olijfolie

Koop bij ons de olijfolie waar jij naar op zoek bent

Wanneer je van plan bent de heerlijke Koroneiki-olijfolie te kopen, zorg er dan voor dat je dit op een doordeweekse dag voor 12.00 uur doet. Dan is er een grote kans dat je deze aankoop binnen twee dagen al in huis hebt. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Het Olijflab, profiteer je van 10% korting op je volgende bestelling. Neem contact met ons op als je vragen hebt over de artikelen en bel naar +31 (0)6-22837617.

ARISTEON

GO.SLOW.

GREENOLIA

YIAYIA AND FRIENDS

SOAPS & MORE

Updating…
  • Geen producten in uw winkelwagen.