Het Olijflab     ♥     From farm to your table          Oliveoil           olijfolie

Gratis afhalen in Goes

Pure olijfolieproducten

Met liefde verpakt

Balsamico-honingsaus

Als je een salade maakt, is balsamico-honingsaus vaak een onmisbaar ingrediënt. Deze saus zorgt er met de lekkere smaak voor dat jouw maaltijd minder droog is. Uiteraard gebruik je deze saus van honing en balsamico over een salade, maar ook over een heerlijk stukje vlees of over groenten en aardappelen. Eigenlijk is deze saus geschikt in vele, diverse maaltijden. Je proeft het direct, op een positieve manier, als deze lekkere balsamico-honingsaus aanwezig is in een gerecht.

Of ga naar de contactpagina

Maak je maaltijden volledig met balsamico-honingsaus of een olijfolie uit Griekenland

Bij Het Olijflab koop je een lekkere saus van honing en balsamico. Daarnaast vind je in onze webshop ook diverse oliën gemaakt van olijven. Deze gebruik je als onderdeel van een dressing of om ingrediënten in te bakken. In ons aanbod koop je onder andere:

Er zijn genoeg olijfoliën met elk hun eigen smaak. Koop een fles olijfolie van 5 liter als je deze olie vaak gebruikt. Daar kun je een hele tijd mee vooruit, terwijl je iedere dag geniet van de heerlijke, volle smaak van olijven.

hetolijflab_banners_v1-goslow

GO.SLOW.

Olijfolie
hetolijflab_banners_v1-yiayiaandfriends

Yiayia and friends

Olijfolie
hetolijflab_greenolia-banner

Greenolia

Olijfolie
hetolijflab_banners_v4-02

Aristeon

Olijfolie
hetolijflab_banner

Griekse Olijfolie

Olijfolie

Bestel de balsamico-honingsaus als echte aanvulling in de keuken

Plaats jouw bestelling bij ons in de webwinkel op werkdagen voor 12.00 uur en je geniet waarschijnlijk binnen twee dagen al van je aankoop. Wanneer je alle benodigde producten in één keer bestelt, profiteer je van kosteloze verzending vanaf € 50,- als je in Nederland woont. Ben je een inwoner van België, dan verzenden we jouw bestelling gratis bij een bestelwaarde vanaf € 100,-. Neem contact met ons op als je vragen hebt en bel naar +31 (0)6-22837617.

ARISTEON

GO.SLOW.

GREENOLIA

YIAYIA AND FRIENDS

SOAPS & MORE

Updating…
  • Geen producten in uw winkelwagen.