Het Olijflab     ♥     From farm to your table          Oliveoil           olijfolie

Gratis afhalen in Goes

Pure olijfolieproducten

Met liefde verpakt

Koudgeperste olijfolie kopen

Bij Het Olijflab kun je koudgeperste olijfolie uit Griekenland van verschillende merken kopen. Deze olijfoliesoort noem je ook wel extra virgin, wat duidt de eerste, koude persing van olijven. Als je olijfolie koopt van olijven die koud zijn geperst, geniet je van een heerlijke olijfolie die zich kenmerkt door een volle smaak.

Of ga naar de contactpagina

Koudgeperste olijfolie kun je het best bij ons kopen

In ons aanbod vind je diverse soorten olijfolie die je gebruikt over een maaltijd of tijdens het koken ervan. Bij ons kies je voor olijfolie in blik of voor een fles met deze olie. De koudgeperste olijfolie kun je bij ons van verschillende merken kopen. Denk bijvoorbeeld aan het merk GO.SLOW., dat een leuke schildpad heeft in het logo op de fles. Zo geniet je van een smaakvolle olijfolie én staat dit product ook mooi bij jou op de eetkamertafel of in de keuken. Als je variatie in jouw gerechten belangrijk vindt, dan is het kopen van de koudgeperste olijfolie met citrusfruit wellicht een goed idee voor in jouw keukenkast. Deze olie geeft een frisse smaak aan de gerechten die jij bereidt.

hetolijflab_banners_v1-goslow

GO.SLOW.

Olijfolie
hetolijflab_banners_v1-yiayiaandfriends

Yiayia and friends

Olijfolie
hetolijflab_greenolia-banner

Greenolia

Olijfolie
hetolijflab_banners_v4-02

Aristeon

Olijfolie
hetolijflab_banner

Griekse Olijfolie

Olijfolie

Plaats bij ons een bestelling voor de olijfolie die jij wilt

Zorg ervoor dat je alles in één keer bestelt, want vanaf € 50,- verzenden wij jouw aankoop gratis. Als je in België woont, profiteer je bij een bestelwaarde vanaf € 100,- van kosteloze verzending. Wanneer je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende aankoop. Bel naar +31 (0)6-22837617 als je vragen hebt over het kopen van onze koudgeperste olijfolie.

ARISTEON

GO.SLOW.

GREENOLIA

YIAYIA AND FRIENDS

SOAPS & MORE

Updating…
  • Geen producten in uw winkelwagen.